Syyskuvaukset Lammassaaressa!

Syksy on kuvauksien suhteen lempiaikaani!

Miksikö? No, kaikkialla näyttää tietenkin tosi kauniilta – syksyisen luonnon keltaiset, oranssit ja vihreät muodostavat usein hienon väripaletin kuvauksille. Kuvauksissa ei myöskään ole liian kuuma tai kylmä: kun on kesän tehnyt 12-tuntisia päiviä mustassa puvuntakissa, niin syksyn viileys tuntuu ihan mahtavalta!

Kuvauksen kannalta syksyinen valo on myös suuren osan ajasta huomattavasti anteeksiantavampi verrattuna keskikesän vaakasuoraan ylhäältä tulevaan valoon verrattuna.

Ja tähän yhtälöön kun vielä lisätään joukko upeita malleja ja meikkaajia, niin liekö parempaa! Oli siis melkoisen mieluinen toimeksianto, kun päätettiin Meikki- ja Maskeerauskoulu Makerin kanssa järjestää syksyinen kuvauspäivä!

Päivän ideana oli siis, että koulun oppilaat saisivat harjoitusta siihen, millaista on tehdä miljöötyöskentelyä kuvauksissa. Ja hyvää harjoitusta tuli itse kullekin: niin nätti kuin päivä olikin, niin oli aika tuulista, ajoittain vähän kylmääkin, kaikki tarvittavat kamat eivät tulleet mukaan… meikäläisenkin piti vaihtaa Godoxin välähdyspää kesken kuvauksien, kun edellinen meinasi ruveta käryämään 🙂

Näin kuvaajan näkökulmasta oli ihan mahtavaa nähdä se, miten kaikki meidän oppilaista auttoivat toisiaan ja olivat jeesaamassa aina tarvittaessa. En olisi voinut toivoa parempaa kuvausporukkaa – ja lopputulos oli sen arvoista!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.