Muotokuvaus

Sinun näköisesi kuvat – taatusti persoonalliset muotokuvat ammattitaidolla!

Jokainen meistä ansaitsee sen: nimittäin upean valokuvan itsestään! Soluna Imagen kautta saat taatusti persoonalliset ja uniikit muotokuvat itsestäsi ja rakkaimmistasi.

Sopivia hetkiä ja syitä muotokuvaukselle on vaikka kuinka paljon: syntymäpäivät, kihloihin meneminen, rippikuvaus. Kenties tarvitset edustavan CV-kuvan itsestäsi työpaikkahakemukseen tai esittelykuvaksi kotisivuillesi? Tai ehkä haluat vain tallentaa upeat kuvat itsestäsi, puolisostasi, parhaasta kaveristasi – tai vaikka rakkaasta lemmikistäsi! Tyylikäs muotokuva on myös erinomainen ja huomaavainen lahjaidea.

Lähtökohtanani kuvauksiin on aina kuvattavan arvostaminen. En lähesty mitään kuvausta tylsänä rutiinikeikkana, vaan kuuntelen aina kuvattavien toiveita ja ideoita, ja teen aina parhaani että kuvista tulee juuri asiakkaiden toiveiden mukaisia. Kuvauksiin voidaan esimerkiksi ottaa mukaan rekvisiittaa, joka liittyy harrastuksiisi tai työhösi. Mikäli et kuitenkaan ole ihan varma, millaisia kuvia haluaisit, voit myös ottaa takapenkkipaikan ja luottaa minun silmääni 🙂

Uskon vakaasti myös positiiviseen ja rentoon fiilikseen kuvaustilanteessa; mielestäni jo kuvauksien pitäisi olla kuvattaville hauska ja mielenkiintoinen kokemus! Olen jo tippunut laskuista siinä, kuinka monta kertaa asiakkaat ovat kuvauksien jälkeen todenneet että: ”Etukäteen jännitti hirveästi. Mutta tämähän oli itse asiassa tosi hauskaa!”

Kuvaukset onnistuvat studiollani Kaapelitehtaalla Ruoholahdessa tai jossain sinulle mieluisassa miljöössä, jonka ympäristö tarjoaa kuvalle oman luonnollisen lisänsä. Kuvauksia teen pääasiassa Helsingissä ja pk-seudulla, mutta tarvittaessa liikun kyllä ympäri Suomea!

Siirry siis muotokuvaushinnastoon – tai mikäli sinulla on kysyttävää, täältä löytyvät yhteystietoni.

Ei muuta kuin sydämellisesti tervetuloa muotokuvaukseen!

-Samuli