Hinnasto

Alla esimerkkejä yleisimpien kuvauksien hinnoista. Kaikki hinnat sisältävät ALV:n 24% ja matkakulut pääkaupunkiseudulla. Mikäli hinnastosta ei löydy toivomaanne palvelua tai sopivaa pakettia, OTA YHTEYTTÄ ja järjestetään sinulle sopiva kuvaus!

Muotokuvaus  (alk. 80€)

Vaikka maailma onkin pullollaan kännykkäkameroilla räpsittyjä selfieitä, ei laadukkaan muotokuvan voimaa kannata nykyäänkään väheksyä. Päinvastoin: onpa kuva CV:täsi varten, muistoksi juhlapäivästä tai kenties huomenlahja rakkaimmallesi, kuva jättää aina jäljen katsojaan. Tähän kannattaa siis panostaa!

Me uskomme, että jokainen ihminen on hyvän kuvan arvoinen. Tästä syystä haluammekin auttaa kuvattaviamme vangitsemaan itsestään juuri sen puolen tai hetken, jonka he toivoivat: muotokuvauksen ei siis tarvitse olla ”virallista jäykkistelyä”, vaan se voi olla hauskaa ja persoonallista!

SIIRRY HINNASTOON

Lapsikuvaus ja perhekuvaus  (alk. 80€)

Jos jokin on totta, niin se että lapset kasvavat nopeasti! Ja vaikka puhelimella onkin helppo ottaa kuvia jokapäiväisestä elämästä, laadukas valokuva lapsesta on satsaus tulevaisuuteen! Ensimmäiset kuvat vauvasta voidaan ottaa jo alle kaksi viikkoisena – silloin lapsi nukkuu paljon ja hänestä saadaan suloisia vauvakuvia. Puolivuotias, 1-vuotias, 10-vuotias – aina on mukava saada lapsesta hauskoja kuvia ja kauniita muistoja. Soluna Imagen kautta onnistuu siis myös perhekuvaus; eli samalla kuvauksella voidaan soppaan sotkea niin sisaruksia, vanhempia kuin vaikkapa lemmikkejä.

 .
SIIRRY HINNASTOON

Hääkuvaus  (alk. 150€)

Hääpäivä on kaikin puolin ainutlaatuinen päivä, jota varmasti myöhemminkin halutaan muistella. Hääkuviin (ja hääkuvaajaan) kannattaakin panostaa ja hääkuvaukselle kannattaa varata tarpeeksi aikaa, sillä valokuvien kautta ikimuistoisiin hetkiin voi palata uudelleen ja uudelleen.

Haluatteko ottaa hääpotretit studiossa vai kauniissa miljöössä? Vai kenties sekä että? Haluatteko ikuistaa koko jännittävän päivän dokumentaarisin kuvin? Soluna Imagen avulla löydät juuri sinulle sopivan paketin hääpäivääsi varten! Älä unohda kihlakuvia, huomenlahja/boudoirkuvia ja hauskoja trash the dress -kuvia!

SIIRRY HINNASTOON

.

Ylioppilaskuvaus ja valmistujaiskuvaus  (alk. 80€)

Onko edessä lakkiaiset tai muut valmistujaiset? Soluna Imagen kautta saat laadukkaat ja persoonalliset ylioppilaskuvat ja muut valmistujaiskuvat!

Ideologiamme mukaisesti myöskään valmistujaiskuvien ei tarvitse olla tylsiä pönötyskuvia; miksi hankkia sellaista kuvaa, jonka kaikki muutkin ottavat? Ota siis yhteyttä ja sovitaan juhlakalulle juuri hänen näköinen kuvaus!

.
SIIRRY HINNASTOON

.

Kihlakuvaus  (alk. 150€)

Vaikka häät yleensä ovatkin “se tärkeä hetki” pariskunnalle, liittyy kihlajaisiin oma romantiikkaansa! Siinä missä häät voivat olla perinteinen ja formaali tapahtuma, kihlajaiset voivat olla hyvinkin rennot, persoonalliset ja erikoiset – miksi ette antaisi tämän näkyä myös kihlajaiskuvissanne? Miltä kuulostaisi kuvaussessio paikassa, jossa tapasitte ensi kerran? Kuvaushetki yhteisen, rakkaan harrastuksen parissa? Tai jotain vähän rokkihenkisempää kuvaa studiolla? Kuvista saa kätevästi myös hääkutsun tai save the date -kortin! Mitä mielessänne onkaan, autamme mielellämme teitä toteuttamaan juuri teidän näköisenne kihlajaiskuvat!

SIIRRY HINNASTOON

.

Tapahtumakuvaus  (alk. 180€)

Onko edessä ylioppilasjuhlat tai kenties ristiäiset? Vai haluatko kenties tallentaa kihlajaiset ystävien kanssa? Elämän ja juhlan ainutkertaisia, ohikiitäviä hetkiä ei saa takaisin. Älä siis luota niiden tallentamisessa juhlavieraiden kännykkäkameroihin, vaan usko työ ammattilaiselle. Hyvä tapahtumakuvaaja ikuistaa tärkeät hetkesi ja vapauttaa sinut nauttimaan niistä!

Juhlatapahtumissa taltioimme tapahtumat, ihmiset ja hetket ammattitaitoisesti, edustavasti ja luotettavasti. Haastavatkaan olosuhteet eivät ole este kuvaamiselle!

SIIRRY HINNASTOON

.

Tuote- ja yrityskuvaus

Olipa kyseessä sitten iso tai pieni yritys, visuaalisuus on yhä isompi osa yrityksen imagoa ja markkinointia. Yrityksen visuaalisuus ei tarkoita nykyään vain näyteikkunan somistamista, vaan se on paljon kokonaisvaltaisempi ja tärkeämpi tekijä yrityksen menestymisessä. Olipa kyseessä sitten kuva yrityksesi tuotteesta, henkilöstön matrikkelikuvat tai yrityksesi mainosmateriaali, valokuvat ovat usein ensimmäinen asia, johon potentiaaliset asiakkaasi kiinnittävät huomionsa.

Tuote- ja yrityskuvaukset suunnitellaan aina ilmaisen konsultaation pohjalta.

Ota yhteyttä