Hääkuvaus

 

Jotain uutta, jotain vanhaa – hääkuvausta pk-seudulla

Jos jotain olen oppinut hääkuvaajana, niin sen että hääparin näkökulmasta hääpäivä kiitää ohi kuin luotijuna! Ja että tuo ohikiitävä päivä on täynnä kauniita, ainutkertaisia hetkiä, joita hääpari muistelee lämmöllä vielä vuosien päästäkin – varsinkin jos nuo hetket on saatu tallennettua kuviksi!

Omasta mielestäni hääkuvaus on suurin kunnia, jonka valokuvaaja voi saada: hääpäivä on usein kahden ihmisen elämän tärkein päivä. Ja hyvä hääkuvaaja matkaa hääparin kanssa koko tuon jännittävän päivän ja sen tunteiden kirjon; vangiten kuviksi ne hetket, joita on jälkikäteen turha edes yrittää pukea sanoiksi.

Oli kyseessä sitten dokumentaarinen hääkuvaus tai hääpotrettien kuvaaminen, hääkuvaajana minua inspiroi juuri teidän tarinanne kertominen valokuvina. Yksikään hääpari ei ole samankaltainen ja tämä saa mielestäni välittyä myös hääkuvista. Tästä syystä pyrin pitämään hääparin kanssa ainakin yhden tapaamisen ennen varsinaista juhlapäivää, jolloin voimme keskustella toiveistanne hääkuvauksien suhteen. Voitte siis surutta olla rohkeita ja tuoda esille persoonaanne! Voitte myös ottaa minuun yhteyttä päivin ja öin – jos olen puhelimen tai sähköpostin ääressä, niin vastaan aina kysymyksiin ja tiedusteluihin.

Pääasiallinen toiminta-alueeni hääkuvaajana on Helsinki ja pk-seutu, mutta rakastan matkustelua ja liikun sujuvasti ympäri Suomea! Studioni sijaitsee Ruoholahdessa Kaapelitehtaalla.

Ota rohkeasti yhteyttä!