Tuote- ja yrityskuvaus

Erotu positiivisesti – laadukkaat, ammattimaiset kuvat yrityksesi tarpeisiin!

Yrityksen kotisivut, sosiaalinen media ja muu visuaalinen materiaali ovat yrityksen näkyviä käyntikortteja. Yrityksen markkinoinnissa ja viestinnässä käytetyt valokuvat luovat merkittävällä tavalla mielikuvia koko siitä yrityksestä, johon kuvat liitetään.

Ne luovat potentiaaliselle asiakkaalle tai yhteistyökumppanille ensivaikutelman yrityksen ammattitaidosta ja luotettavuudesta – tai sen puutteesta. Siinä missä yrityksen markkinoinnissa tehokkaasti käytetty, laadukas tuotekuva houkuttelee asiakkaita ja luo myönteisen mielikuvan, huono kuva voi leimata koko yrityksen toiminnan amatöörimäiseksi ja pahimmillaan pilaa sen, mitä yritys on saavuttanut kuukausien (tai vuosien) tuotekehittelyllä ja markkinoinnilla. Sama pätee yritysten henkilöstökuviin: pokkarikameralla räpsityt, loisteputkien kelmeässä valossa kuvatut, rakeiset kuvat eivät taatusti anna asiakkaille tai yhteistyökumppaneille mielikuvaa innostuneesta, ammattitaitoisesta ja palveluhenkisestä työyhteisöstä. Hyvät henkilöstökuvat toimivat taatusti myös tehokkaan rekrytoinnin tukena.

Olipa siis kyseessä sitten kuva yrityksen tuotteesta, toimitiloista tai vaikka henkilöstöstä, niin kannattaa suosiolla unohtaa kännykkäkameralla räpsityt kuvat ja kääntyä ammattilaisen puoleen. Soluna Imagen kautta saatte taatusti ammattitaitoiset, edustavat ja teknisesti laadukkaat kuvat. Kauttani onnistuvat niin laadukkaat henkilöstökuvat, tuotekuvat, markkinointikuvat kuin tapahtumakuvatkin.

Kuvaukset toteutetaan aina joustavasti asiakkaiden toiveita ja ideoita kuunnellen; kuvaukset rakennetaan maksuttoman konsultaation myötä juuri teidän tarpeisiinne sopivaksi. Jos esimerkiksi yrityksesi imago on humoristinen ja hauska, ei ole järkeä lähteä kuvaamaan haudanvakavia henkilökuvia yrityksen kotisivuille.

Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjousta – räätälöidään sopiva paketti juuri teidän yrityksenne tarpeisiin!