Lahjakortit ja verkkokauppa

Lopultakin! Soluna Imagen lahjakortit saapuivat painosta juuri sopivasti ennen joulua! Ja voi veljet, että näyttävätkin hyvältä! Tämä ei sinällään ole mikään ihme, sillä korttien suunnitellusta vastasi Annamari (allekirjoittaneen rooli oli lähinnä nillittää takapenkiltä pikkuasioista ja antaa ammattilaisen hoitaa hommat).

Lahjakortit ovat kaksipuoleisia ja kauniin näköisiä. Aika usein törmää lahjakortteihin, joissa on vaan korutonta tekstiä valkoisella (ja kortin laatukin voi olla mitä sattuu). Mutta meidän kortti on oikeasti sen näköinen, että se sopii erinomaisesti lahjaksi! Lahjakortin voi hyödyntää kaikkiin valokuvauspalveluihin, se toimitetaan ilman lisäkuluja Suomessa. Kortti on voimassa 12kk ostohetkestä.

Jotta näitä lahjakortteja saataisiin myös myyntiin, niin avasin Soluna Imagelle myös pienen verkkokaupan. Eli ei muuta kuin sinne ihmettelemään!

Tarkoituksena on myös pistää käyntiin pieni arvonta lahjakorttien osalta. Arvonta suoritetaan Facebookin kautta, eli lähiaikoina kannattaa seurata Soluna Imagen Facebook-sivuja.

-Samuli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.