Häähumua!

Huh-huh! Kylläpä on toukokuussa pitänyt niin kiirettä, että jäänyt somen ihmeellinen maailma aivan toiselle sijalle! Hässäkkä on toisaalta ollut varsin mieleistä: eli siis monipuolista kuvailua mukavien ihmisten kanssa.

Kesäinen hääkuvauskausikin käynnistyi mahtavasti – ja mikäs oli kuvaillessa, kun kameran edessä oli upea ja hauska pari, Katja ja Joni! Kuvaukset sattuivat vielä aivan omille kotikulmille; potrettikuvat kun napsittiin pääosin Tullisaarenpuistossa!

Perinteisempien potrettikuvien jatkoksi otettiin myös vähän “left field” -osastoa. Kuvauspaikkana toimi Laajasalon golfkenttä ja teemana oli mitä ilmeisemmin “avioelämän ihanuus”. Hääkuvaajana oleminen on kyllä erityisen hauskaa, kun hääpari uskaltaa vähän heittäytyä ja hassutella – ja näiltä tyypeiltä se onnistui helposti 🙂

hääkuva 4

Vihkimisen jälkeen juhlat siirtyivät toiseen tuttuun paikkaan, nimittäin Ravintola Stansvikiin! Siellä soitto, laulu ja hauskanpito jatkuivatkin yön pikkutunneille! Kiitos vielä valtavasti hääparille, että pääsin ikuistamaan tämän mahtavan päivän ja olemaan osa sitä!

-Samuli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.