Varhaistalven kuvailut Ilonan kanssa

Lauantaina pidettiin taas hyvää aikaa, kun koko päivä oli varattu kuvaussessiolle uuden mallin Ilonan kanssa! Ilona osoittautui aivan mielettömän mukavaksi, fiksuksi ja hauskaksi tyypiksi, jonka kanssa oli ilo tehdä töitä. Paras puoli valokuvaushommissa onkin ehdottomasti se, kun pääsee tapaamaan mahtavia ihmisiä, joiden kanssa yhteistyö vain toimii!

Päivän aikana ehdittiin ottaa kuvia niin studiolla kuin ulkonakin (viileän loskaisesta kelistä pelästymättä). Kuvien osalta teemaksi muodostui yksinkertainen kauneus: mitään monimutkaisia valosetuppeja ei rakenneltu, vaan kaikki kuvat otettiin luonnonvalolla tai yhdellä salamalla.

ilona-1

Ilona-3

Ilona kertoi olevansa sellaisten valokuvien ystävä, joissa on tarinankerrontaa ja “leffamaisuutta”; mikä tietenkin inspiroi myös meitä! Erityisen hienoa oli se, että Ilonalla on näyttelijätausta teatterista – hän pystyi pomppaamaan eri rooleihin ja tunnelmiin sekunnin varoituksella! Tästäkin syystä päivän aikana saatiin kuvattua tunnelmaltaan todella erilaisia otoksia.

Ilona_2

Ilona-6

Ilona-11

-Samuli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.