Syksyn satoa

Syksy. On se vaan mahtavaa aikaa valokuvauksen kannalta: luonnon upeaa väriloistoa joka puolella, auringonnousut ja -laskut ovat suht’ järkevään aikaan, eikä kuvatessakaan tarvitse hikoilla litratolkulla!

Tänä vuonna järjestin myös miltei perinteeksi muodostuneen syyskuvauskampanjan; ja tämä osoittautui vielä suositummaksi kuin edellisinä vuonna! On ollut kyllä tosi kiva huomata, että täällä pääkaupunkiseudulla on paljon meitä syksyfiilistelijöitä 🙂 Ja onhan täällä aivan mielettömät puitteet syyskuvauksille.

Yksi jännä juttu, joka tuli huomattua tänä vuonna oli se, että vaikka sitä kuvittelisi, että eri vuodenaikoina kuvaamiseen rupeaisi tulemaan rutiini, niin aina sitä vaan oppii jotain uutta! Kuvauksien kannalta tämä syksy oli nimittäin aivan erilainen kuin viime vuosi: varsinkin lokakuussa sateet riepottelivat pääkaupunkiseutua, lämpötilat olivat melkein nollan tienoilla, ja lämpimät, aurinkoiset syyspäivät olivat yhden käden sormilla laskettavissa.

Mutta kelit eivät ainakaan minua haitanneet. Päinvastoin, kesällä tuli kuvattua niin paljon kuvia kirkkaassa auringonpaisteessa, käsisalamat täydellä teholla räiskyen, että pilvisten päivien kaunis, hillitty kontrasti oli kuin raikas tuulahdus kasvoilla!

Ja mikä parasta, niin pääsin taas tutustumaan joukkoon aivan mahtavia ihmisiä. Upeat asiakkaat ovat sellainen asia, jota en kertakaikkiaan pääse hehkuttamaan tarpeeksi. Eli tässä pieni kiitos ainakin syyskauden asiakkaille: En tekisi tätä työtä, jos te ette olisi noin mahtavia! Kiitos!

Samuli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.